×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La importància de l'amabilitat en el treball

Una de les principals claus per generar un bon ambient de treball a les empreses és l'amabilitat entre companys. Les organitzacions que adopten unes bones formes per motivar als seus empleats aconsegueixen millorar la cohesió, la integració i els seus resultats empresarials.

Per això, en aquests últims anys, les denominades habilitats "toves" com l'empatia o la intel·ligència emocional han anat cobrant pes dins de les empreses, i és que, segons els experts, ser bondadós amb els altres permet "guanyar respecte i ser més apreciat" per la resta d’empleats i companys de treball, independentment de l'estatus que s'ostenti dins de l'organització.

Així doncs, és necessari entendre que l'excés d'autoritat dins de la direcció d'una companyia, no té per què ser un signe de força, sinó que pot resultar tot el contrari. Adoptar actituds com l'egocentrisme i el despotisme, poden portar a les empreses a tenir treballadors que no s'impliquen amb el seu treball.

Tanmateix, quan els empleats operen en un ambient benèvol i mantenen una relació amistosa, els resultats són molt més eficaços i afavoreixen al manteniment d'un alt rendiment en el treball i a la col·laboració entre els treballadors.