×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

2017 serà un any positiu per a les mitjanes i grans empreses espanyoles

Creix l’optimisme sobre la situació laboral de les mitjanes i grans empreses espanyoles, situant en un 39% les que preveuen augmentar la creació de llocs de treball durant l’any 2017, mentre que un 58% esperen un nivell similar, i només un 3% preveu realitzar acomiadaments al llarg del present exercici.

Segons l’última enquesta realitzada per International Business Report a 2.600 empreses de 37 economies repartides per tot el món, de les quals 100 són espanyoles, un 55% dels empresaris del país es mostren favorables davant l’evolució de l’economia aquest any enfront al 37% que continua en la incertesa respecte a l’evolució dels propers mesos.


Alhora, els directius espanyols són els que es mostren més positius de la Eurozona, vaticinant un augment de la facturació dels seus negocis i experimentant també una millora en l’optimisme respecte al treball, els beneficis i les exportacions.

Els bons resultats de l’economia i de les empreses, units a la fi de la paràlisi política, són alguns dels factors que han contribuït a la millora de les expectatives econòmiques que es tenen per al 2017 respecte a les del tercer trimestre del passat any, que es situaven 14 punts per sota.

Més enllà d’un 2016 caracteritzat per un cert desconcert a l’àmbit empresarial, aquest any es presenta amb certa calma després de conèixer els successos que el deparen, però tot i així encara està per veure si es mantenen les dades positives un cop realitzades les eleccions generals d’alguns països europeus o la posada en marxa del govern de Donald Trump, fets que de ben segur poden trastocar l’àmbit econòmic mundial.