×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La província de Granada destina més de 600.000 euros per a pymes i autònoms que realitzin projectes i inversions en Prevenció de Riscos Laborals

L'objectiu és la promoció de la seguretat i la salut laboral, junt amb el disseny, execució i implementació de mesures innovadores que ajuden a reduir els índexs de sinistralitat laboral de les empreses.

La majoria de les empreses que han vist aprovades les seves sol·licituds per executar els projectes en matèria de prevenció de riscos laborals, pertanyen als sectors de construcció i agricultura.

Les subvencions s'han atribuït a projectes innovadors i/o que desenvolupen noves pràctiques en prevenció de riscos laborals que milloren la seguretat i la salut als centres de treball.

Tal i com comenta el delegat de Treball, son "projectes viables des del punt de vista tècnic, econòmic i financer i justificat pel pla de prevenció de riscos laborals establert per l'empresa que ho sol·licita".