×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La Ministra de Treball i Seguretat Social, Fátima Báñez, anuncia la renovació de l'Estrategia d'Emprenedoria i Treball Jove per al període 2017-2020

La Ministra de Treball i Seguretat Social, Fátima Báñez, ha anunciat la renovació de l'Estratègia d'Emprenedoria i Treball Jove per al període 2017-2020. Un programa de 100 mesures, enmarcades dins de la Garantia Juvenil, encaminades a afavorir la inserció laboral dels joves, ja sigui per compte aliè o a través de l'emprenedoria.

Actualment, el 24% de les empreses té dificultats per trobar treballadors capacitats per a cobrir les necessitats actuals. El sector empresarial i per consegüent la generació de nous llocs de treball, s'està veient tranformat per la UE des dels últims 10 anys amb un considerable creixement de teixit empresarial en el sector de les noves tecnologies i la comunicació.

Amb l'objectiu d'adaptar-nos a aquest nou context, la responsable de Treball ha resaltat la importància de sentar les bases d'un teixit productiu que permeti guanyar en competitivitat i aportar per la innovació i la transformació digital, com les bases del treball futur. "No hem de tenir por a aquest món canviant, hem de ser capaços d'avançar-nos i adaptar-nos a aquest nou teixit productiu", ha dit.

L'Estratègia d'Emprenedoria i Treball Jove contempla actuacions per a la millora de la ocupabilitat, facilitar la inserció en l'àmbit laboral, promoure l'emprenedoria i millorar la situació dins el mercat de treball.

Les mesures previstes, contemplen quatre eixos principals o línies d'actuació:

  • Millorar la intermediació
  • Millorar la ocupabilitat
  • Estimular la contractació, i
  • Fomentar l'emprenedoria