×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Mútua Intercomarcal i Bàsquet Manresa: més de 25 anys de vinculació que no s'aturen

Els dirigents del club i de l'entitat han rubricat al Nou Congost la renovació de la col·laboració.

Aquesta setmana, el Director General de Mútua Intercomarcal, Enric González, i el President del Bàsquet Manresa, Jaume Arnau, han firmat la renovació de l'acord de col·laboració per a aquesta temporada.

Mútua Intercomarcal i el Bàsquet Manresa seguiran units un any més. La temporada passada van celebrar el quart de segle de col·laboració, i enguany es segueix augmentant la llarga trajectòria de vinculació.

Mitjançant aquest acord, el Bàsquet Manresa i els seus treballadors, inclosos staff tècnic i jugadors de l'ICL Manresa, es beneficien dels avantatges de pertànyer a una mútua tan experimentada com és la Mútua Intercomarcal.

Mútua Intercomarcal ofereix serveis als seus associats des de fa 85 anys. La missió d'aquesta mútua, col·laboradora amb la Seguretat Social, és vetllar per la salut dels treballadors de les empreses i institucions col·laboradores.