×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La indústria espanyola de begudes refrescants redueix el percentatge de sucre dels seus productes i supera satisfactòriament l'objectiu marcat

La indústria espanyola de begudes refrescants supera la mitja europea de reducció de sucre. Des de 2005 fins al 2014, ha reduït en un 23% el sucre en els seus productes, superant actualment l'objectiu marcat per la patronal europea, UNESDA, que ha marcat una disminució del 22% per a un període de 20 anys compresos entre els anys 2000 i 2020.

A nivell europeu, les xifres de reducció de sucre de les begudes refrescants es situa en el 12%, fet que posiciona Espanya com a país destacat en quant a la disminució de sucres i calories.

Els consumidors actuals són conscients dels perills i problemes de salut relacionats amb un consum excessiu d'aliments i begudes ensucrades, per a això demanden productes de consum amb menys sucre, i més saludables. El compromís de la indústria europea respon a les noves demandes dels consumidors i a un nou context de consum saludable.

Josep Puxeu, director general d'ANFABRA (Associació de Begudes Refrescants), destaca els avenços i resultats altament satisfactoris aconseguits fins al moment, i estableix la importància d'assumir nous compromisos que mantinguin a la indústria espanyola de begudes refrescants en posicions davanteres en quant a la reducció del percentatge de sucre dels seus productes.

Tal i com assenyala ANFABRA, ha sigut possible gràcies a l'Estratègia NAOS, promoguda per l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició del Ministeri de Sanitat (AECOSAN), que ha motivat a les empreses a adoptar accions amb l'objectiu de reduïr els índexs d'obesitat de la població espanyola.