×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

5 Qualitats del teu cap si és un bon líder

1. Fomenta i facilita la productivitat personal, i és capaç de potenciar les millors qualitats de cada treballador. Tots tenim qualitats i defectes que potencien i/o redueixen el desenvolupament del nostre treball diari. El cap i bon líder ha de ser capaç de potenciar totes les qualitats del treballador per a que augmenti no només la seva satisfacció laboral, sino la productivitat que revertirà directament en els beneficis de l'empresa.

2. Lidera la comunicació interna i l'equip. La comunicació és la clau de l'èxit organitzacional. Sense ella ens seria impossible aconseguir els objectius que existeixen a nivell empresarial. I comunicar és molt més que donar ordres. Un bon cap i líder ha de ser capaç d'organitzar i gestionar el treball de l'equip, comunicar de manera correcta i saber escoltar.

3. Assumeix nous reptes aprenent dels errors comesos. Errors tenim i en tindrem tots. L'important és aprender d'ells per no tornar a cometre'ls. Assumir nous reptes professionals si hem après dels errors comesos, servirà per establir nous punts de vista i tenir més experiència a l'hora de valorar i assumir aquests nous reptes professionals.

4. És flexible, proactiu i s'adapta als canvis. Ha de tenir iniciativa i capacitat per anticipar-se als reptes, problemes o necessitats futures. No es concebeix un líder reactiu i molt menys passiu, que confii en que el temps arregli els problemes.

5. Promou la innovació. La innovació és risc, però també creixement i prospecció. El bon líder ha d'impulsar el canvi i la innovació, estar atent als canvis i estimular-ho dins la organització.