×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Què és el team building?

El 'team building'  o "construcció d'equip" (que seria la traducció literal del concepte), s'entèn com un conjunt d'activitats o exercicis desenvolupats entre els membres d'un grup amb l'objectiu de definir-se com un veritable equip.

L'objectiu és millorar tant les habilitats personals com les del grup, estretar relacions entre tots els components i guanyar confiança per formar equips d'alt rendiment i millorar les relacions interpersonals dins d'aquest grup.

El team building està orientat a les empreses que consideren l'aprenentatge i la diversió com una experiència de resultats positius per a l'organització en general.

Compren una o vàries activitats particicipatives que acostumen a portar-se a terme en un espai diferent al del lloc habitual de treball, allunyats de la vida quotidiana per permetre al treballador alliberar-se de les tensions i relacionar-se d'una forma diferent i distesa amb els seus companys.

I com a la majoria d'organitzacions, grups i equips, és molt important que al capdavant hi hagi un gran líder. Un líder amb capacitat i visió de treball, qualitat humana i empatia amb els components del grup.

 

Quins beneficis té el team building?

  • Augmenta la motivació
  • Redueix els conflictes i la tensió en el grup
  • Ajuda a establir objectius grupals
  • Reforça la confiança mútua dins l'equip
  • Millora l'ambient de treball, la productivitat i la creativitat
  • Dona lloc a la innovació