×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

El Pla de Lluita contra el Frau ha convertit més de 265.700 contractes indegudament temporals en indefinits

Báñez ha manifestat que des de l'any 2012 i fins febrer de 2017, l'impacte econòmic global de les actuacions dutes a terme en matèria de lluita contra l'ocupació irregular i el frau a la Seguretat Social, s'estima en més de 18.237 milions d'euros.

Ha expressat el compromís de totes les administracions en la lluita contra el frau al mercat laboral, subratllant que "la qualitat de l'ocupació comença amb el dret a tenir un contracte, a estar afiliat a la Seguretat Social, a tenir formació, pensió de jubilació, o prestació per malaltia".

El "frau laboral suposa una agressió intolerable contra els drets laborals bàsics dels treballadors", segons declara la propia ministra de Treball i Seguretat Social. Per això, ha resaltat que "gràcies a la feina desenvolupada per la Inspecció de Treball i Seguretat Social s'ha aconseguit la conversió de més de 265.710 contractes indegudament temporals en contractes indefinits".

La ministra va finalitzar les seves declaracions animant a continuar amb la suma d'esforços per arribar als 20 milions de persones treballant que hi havia abans de la crisi, i situar el nostre mercat laboral en cotes d'activitat com mai abans havia tingut.