×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La formació per millorar la competitivitat de les empreses, segons CEOE

Recentment va tenir lloc la presentació del "Libro Blanco sobre el sistema de formación en el trabajo" on la CEOE proposa mesures "per vincular finançament i els objectius" en les polítiques de formació a l'empresa.

Segons Juan Rosell, president de la CEOE, "Des de les empreses veiem que és absolutament clau tant l'educació com la formació", i que el sistema actual ha perdut "frescor i innovació". Rosell va afirmar també que la formació ha de ser l'instrument de millora de competitivitat de les empreses.

D'altra banda, José Antonio Sarrià, president de Formació de la CEOE, ha manifestat que les accions destinades a l'increment de la qualificació bàsica de la població activa s'haurien de finançar mitjançant els pressupostos generals de l'Estat (PGE). Sarrià va afegir que són accions "fonamentalment públiques" i que s'haurien assignar a les diferents administracions "incloent els específics de la garantia juvenil".

La CEOE proposa que Espanya ha d'aconseguir un sistema de formació en el treball que sigui "modern i eficaç", sent les empreses de menys de 10 treballadors les que necessiten més formació per millorar la seva competitivitat.