×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Alten, premi a la gestió empresarial 2016 per la seva gestió eficaç de l'absentisme

Alten Soluciones, Productos, Auditor, ING va rebre el Premi a l'Excel·lència en la gestió empresarial 2016, en la categoria "Gestió eficaç de l'absentisme".

Enrique Aparicio, director a Espanya, Portugal i Itàlia, Luisa Llorente, responsable d'administració de personal i Javier Pavón, responsable del servei de prevenció propi van ser els representants d'Alten en el lliurament del premi, que va tenir lloc a les instal·lacions de l'empresa a Madrid. Per part de la Mútua van estar presents Lluís Sarró, cap del gabinet de presidència i direcció general, Miquel Àngel Crespo i Mónica Elipe, de l'Àrea de Relacions Externes.

Els Premis a l'Excel·lència empresarial són un reconeixement per part de la Mútua cap a les empreses compromeses en la gestió de l'absentisme i que estan treballant en la reducció dels seus indicadors i en les millores de les condicions dels centres de treball en àmbits de la cultura preventiva a l'empresa.

ALTEN és un dels majors grups que proporcionen serveis de consultoria, tecnologia de la informació i serveis d'enginyeria per a les principals companyies en el mercat espanyol. Distingida també recentment com Top Employers 2017 Espanya per l'excel·lent proposta laboral que ofereix als seus empleats, té presència activa de negoci en 20 països a Amèrica, Europa, Àsia i Àfrica.