×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Els autònoms, els protagonistes de la recuperació

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, va manifestar recentment en un acte d'ATA que els autònoms "han estat els protagonistes de la recuperació i creen il·lusió i esperança cada dia".

Durant el seu discurs ha revelat dades com que la tarifa plana de 50 euros ha propiciat que 1.200.000 persones hagin iniciat un projecte per compte propi. Això suposa una recuperació de 350.000 de les ocupacions autònoms destruïts per la crisi.

A data d'avui, són més de 855.000 els assalariats contractats per un autònom, tenint un creixement d'un 5.5%.

Així mateix, ha subratllat que 2 de cada 3 nous emprenedors a Espanya són dones. "Actualment hi ha més dones autònoms treballant que mai".

Báñez ha finalitzat la seva intervenció insistint en continuar treballant en el que funciona i per això en el desenvolupament la nova Llei Integral de Suport als Autònoms.