×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Hidratar-se a l'estiu és important

Mantenir una bona hidratació perquè l'organisme funcioni correctament és important per a la salut, atès que l'aigua és el principal component del nostre cos.

A l'estiu, aquesta necessitat cobra major importància si cap, a causa de les altes temperatures que poden provocar deshidratción. De fet, el cos regula amb la suor l'augment de la temperatura corporal, per la qual cosa és important reposar el líquids que es perdin per aquesta via.

Si normalment es recomana beure uns 1.5- 2 litres d'aigua al dia, a l'estiu aquesta quantitat pot augmentar fins als 3 litres, sobretot si es realitza exercici. Aquesta necessitat de líquid es pot suplir amb aigua principalment, així com menjant fruites de temporada com són la síndria i el meló, que contenen una gran quantitat d'aigua i sals minerals.

A Mútua vam realitzar el següent vídeo, anomenat "Som aigua", en el qual es recullen aquests consells i alguns més.

Fes clic aquí per accedir al vídeo.