×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Les empreses, claus en la recuperació d'Ocupació

Les empreses han contribuït creant el 96% dels més de 2 milions de llocs de treball recuperats, segons manisfestaciones de la ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez.

Báñez, que ha fet aquestes declaracions durant l'obertura de la Junta Genral de CEIM, també ha manifestat en relació al valor de les empreses que es deu a "per haver fet possible parlar de recuperació i jugar un paper vital per deixar enrere el pitjor de la crisi econòmica ".

La responsable d'Ocupació ha posat en relleu que una part essencial del projecte del Govern és continuar afavorint una cultura de l'emprenedoria. "Necessitem més empreses, més grans i més competitives. I per crear millors llocs de treball necessitem empreses capaces d'emprar, retenir i cultivar el talent ", amb més formació dels treballadors com a clau de les noves oportunitats.

Segons les dades d'Eurostat, a Espanya s'ha reduït l'atur en 585.000 persones en els últims 12 mesos: 2,5 vegades més que Alemanya, 4 més que el Regne Unit i 30 més que França, continuant el lideratge de la reducció d'atur de Europa.