×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

L'experiència del concert segur, a la Fundació SGAE

El proper 9 d'octubre tindrà lloc a Madrid una conferència organitzada per la Fundación SGAE sobre la sensibilització dels riscos auditius als quals està exposat el músic, en la qual es mostraran els resultats del concert assegurança organitzat pel Obervatori per a la prevenció auditiva per als Músics (OPAM).

La conferència, d'inscripció gratuïta, la impartiran Lluís Sarró, David Montero i Enric Guaus, fundadors l'any 2008 del OPAM per tal de vetllar per la salut auditiva dels músics i prevenir-los de possibles lesions auditives.

El Concert Segur va ser una iniciativa pionera en l'àmbit de la salut auditiva, que posa en pràctica els estudis centrats en l'impacte de la música en els intèrprets.


Conferència sobre la sensibilització dels riscos auditius als quals està exposat el músic
Data: 9 d'octubre de 2017
Horari: de 11:30 a 14 h.
Lloc: Aula de Formació de Fundació SGAE - Carrer Bàrbara de Bragança, 7 (Madrid)

Inscripció al web www.fundacionsgae.org, a la pàgina informativa de la conferència.
Per a més informació pot contactar amb Fundació SGAE a Madrid (Ángela Gómez, telf.915 036.879 email angomez@fundacionsgae.org)