×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Puja fins al 1.4 per cent la variació salarial mitjana pactada en convenis

El Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social ha publicat les dades provisionals que recull l'Estadística de Convenis Col·lectius. Segons les dades recollides, la variació salarial mitjana pactada per als convenis amb efectes econòmics coneguts i registrats fins al 30 de setembre ascendeix al 1,40%, increment que se situa en el 1,11% per als convenis d'empreses, mentre que per els d'àmbit superior a aquestes arriba al 1,42%.

De les 822 inaplicaciones de convenis dipositades, el 88,1%, s'han resolt amb acord entre empresa i representants dels treballadors en període de consultes.

D'altra banda, la jornada mitjana pactada per al total dels convenis se situa en 1.737,7 hores a l'any per treballador.

En xifres totals, els convenis registrats fins al setembre d'aquest any tenen efecte sobre 6.34 milions de treballadors.