×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Mútua Intercomarcal rep un reconeixement per part de Cordibaix

El passat 20 d'octubre, la Federació d'Entitats de les Persones amb Discapacitat i / o Trastorn Mental del Baix Llobregat (CordiBaix), va lliurar els reconeixements "Implica't", dins dels actes de cloenda de la 30a aniversari.

Aquests reconeixements van destinats a empreses i institucions compromeses amb la inclusió laboral de les persones amb discapacitat i / o trastorn mental.

Mútua Intercomarcal va ser guardonada a l'apartat "Qualitat". Anton Ma Miró, Jose Manuel Reche i Rosa Maria Santiago, de l'Àrea de Relacions Externes, van ser els representants de la Mútua a l'acte.

CordiBaix, fundada el 1987, té per missió aconseguir la normalització i plena Integració del col·lectiu de persones amb discapacitat i / o trastorn mental, garantint el ple exercici dels seus drets i la seva qualitat de vida a través del treball, implicant els diferents agents socioeconòmics del territori, empreses, institucions i administracions, per fer un món més just i solidari.