×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Espanya supera els 19 milions de persones treballant

Segons manifestacions de la ministra d'Ocupació, Fátima Báñez, les dades de l'EPA puiblicados recentment certifiquen que ja hi ha més de 19 milions de persones trabajamdo a Espanya.

Això suposa que s'han creat 2.600 llocs de trabajao diaris durant l'últim trimestre. En aquest sentit, Báñez ha declarat que "s'ha creat més ocupació a temps complet, i més indefinit que temporal. Les dades mostren que hem recuperat 90% ocupació indefinits destruït per la crisi, i el 50% de l'ocupació temporal".

Báñez també va destacar sobre la recuperació que "des de l'inici és inclusiva, ha dit, perquè inclou als joves, que s'han convertit en el rostre del canvi i avui tenen noves oportunitats. Avui tornen a tenir un present amb el qual poder escriure el seu futur i el futur d'aquest país. Les dades de l'EPA mostren que l'ocupació dels joves s'incrementa a un ritme del 15%. El resultat és que la taxa d'atur juvenil s'ha reduït més de 20 punts ".