×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

PIMEC i la Mútua s’uneixen per promoure la cultura preventiva

PIMEC i la Mútua han signat un conveni marc de col·laboració que té com a objectiu promoure i difondre la cultura preventiva i les bones pràctiques empresarials entre les dues entitats.

L’acord, que han signat el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete i el director gerent de Mútua Intercomarcal, Enric González, estableix un marc per portar a terme futurs projectes de col·laboració per a la promoció i difusió de la cultura preventiva i les pràctiques saludables en l’entorn empresarial.

El conveni contempla, a més a més, la realització d’accions en diferents punts del territori que puguin contribuir a la millor realització de les activitats pròpies de la patronal i de la mútua. També s’ha establert col·laborar en la difusió d’anuaris i guies monogràfiques que fomentin les bones pràctiques empresarials entre els treballadors.