×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La Mútua rep un reconeixement a Astúries

El Instituto Asturiano de Prevención de Riesgos Laborales, en col·laboració amb el Club Asturiano de Calidad van reconèixer a Mútua Intercomarcal per la implantació durant l'any 2016 d'un Sistema de Gestió de Seguretat i Salut en el Treball segons la norma OSHAS 18001: 2007.

Juan Daniel Álvarez, director de la sucursal de la Mútua a Astúries, va ser el representant a l'acte de lliurament de la distinció, que va tenir lloc el passat 1 de desembre a Oviedo.

El Instituto Asturiano de Prevención de Riesgos Laborales té com a finalitat gestionar les polítiques en matèria de seguretat, higiene, medi ambient i salut laboral del Principado de Asturias.

El Club Asturiano de Calidad és una associació sense ànim de lucre formada per organitzacions ubicades a Astúries que tenen implantat i certificat un sistema de gestió. Fundat el 1995, el seu objectiu és sensibilitzar, formar i promoure el canvi en les organitzacions asturianes per a la millora de la gestió (Qualitat, Medi Ambient, Responsabilitat Social, Prevenció de Riscos, Excel·lència, etc.), promovent l'intercanvi de bones pràctiques i la cooperació.