×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Per una vida laboral sostenible i un envelliment saludable

Recentment es va celebrar a Bilbao la cimera europea "Treballs Saludables 2017" sobre "Treballs saludables en cada edat" que organitza l'Agència Europea per a la Seguretat i la Salut en el Treball.

El subsecretari d'Ocupació i Seguretat Social, Pedro Llorente, va intervenir en el asesión inaugural, va posar en relleu que aquesta trobada representa una gran oportunitat per reafirmar un compromís comú amb el missatge que durant aquests dos anys ha impulsat l'Agència per tot Europa amb la campanya "Treballs saludables en cada edat", amb l'objectiu de promoure una vida laboral sostenible i un envelliment saludable.

Llorente va explicar el treball dut a terme amb els agents socials en la Taula de l'Ocupació de Qualitat, enrelación a la necessitat de facilitar horaris raonables, l'impuls de pràctiques saludables a l'empresa, i, sobretot, el ajudar a la conciliació de la vida laboral i familiar de tots els treballadors a Espanya.

La Cimera, que va suposar el tancament de la Campanya Europea 2016-2017, va comptar amb la participació de representants de les Institucions Europees, governs dels estats membres, interlocutors socials, experts en prevenció, treballadors i ocupadors.