×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

20.242.000 d'euros, l'impacte de la lluita contra el frau

Les actuacions del Pla de Lluita contra el Frau Laboral i de la Seguretat Social, en el període de 2012 fins a octubre de 2017, an tingut un impacte econòmic global de més de 20.242.000 d'euros.

Aquestes xifres i les següents han estat comunicades per la ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, durant l'acte de lliurament dels diplomes als 66 nous subinspectors Laborals.

Báñez ha informat que aquestes actuacions que han permès aflorar més de 491.120 llocs de treball irregulars i detectar 6.700 empreses fictícies, empreses sense activitat real que es van crear amb l'objecte de facilitar l'accés indegut a prestacions. En aquest mateix període, s'han transformat més de 332.000 contractes temporals en indefinits.

També ha recordat que la creació de la nova escala de subinspectors Laborals de Seguretat i Salut Laboral, permetrà continuar avançant en la prevenció de riscos laborals i la reducció de la sinistralitat laboral.