×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Gairebé 1.8 tones solidàries per al Banc d'Aliments

Per setè any, la Mútua torna a fer una donació al Banc d'Aliments, per iniciativa de la Junta Directiva, la Comissió de Control i Seguiment i dels treballadors, que han donat de manera voluntària l'import del seu lot de Nadal. Amb un total de gairebé 1.8 tones, la donació d'aquest any consisteix en sucre, gel de bany i oli d'oliva.

La Mútua va estar representada en l'acte de donació per Pere Ribera, vicepresident 2n, i Lluís Sarró, cap del gabinet de Presidència i Direcció General. Per part del Banc d'Aliments va estar present Sor Lucía Caram, coordinadora del Comitè de Direcció de la Fundació Privada Rosa Oriol.

Recuperar els excedents alimentaris i distribuir-los entre les entitats locals per fer-los arribar a les persones necessitades és l'objectiu del Banc dels Aliments, fundació privada benèfica i independent i sense ànim de lucre. La Fundació Privada Rosa Oriol coordina les activitats del Banc d'Aliments a Manresa.

El concepte de "Banc d'Aliments" neix a Phoenix, Arizona (EUA) el 1966 de la mà de John van Engel. Gairebé vint anys després, el 1984, el projecte s'introdueix a Europa a través del Banc d'Aliments de París. I al cap de tres anys, el 1987, es funda el primer Banc d'Aliments d'Espanya amb seu a Barcelona, ​​sota el nom Fundació Privada Banc dels Aliments. El Banc dels Aliments, representa, doncs, una institució pionera en l'àmbit estatal.