×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

El SMI pujarà un 4 cent en 2018

El Govern, CCOO, UGT, CEOE i Cepime han arribat a un acord per fixar un increment del Salari Mínim Interprofessional del 4% per 2018, resultant 736 euros al mes en 14 pagues, i negociar un camí per a la seva evolució anual l'elevi fins als 850 euros al mes en 14 pagues el 2020.

Durant aquesta trobada també s'ha avançat en la implantació del nou model de formació professional per a l'ocupació, amb la preparació d'un programa de formació en tecnologies de la informació i de les comunicacions i de l'economia digital, dotat amb 60 milions d'euros.

Pel que fa a qualitat d'ocupació, s'han presentat propostes per a la regulació en matèria d'entrada en el mercat de treball (modalitats de contracte de treball) i reforç del principi de causalitat en la contractació temporal, i en matèria d'impuls de la igualtat laboral, i la transparència salarial.

Finalment, s'ha prorrogat de manera extraordinària i limitada en el temps fins al 30 d'abril 2018, el programa de requalificació professional de les persones que esgotin la seva protecció per desocupació (PREPARA), i s'ha arribat a un acord social a l'octubre al voltant de un Pla de xoc per l'Ocupació Juvenil.