×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Com redefinirà al management la Intel·ligència Artificial

Un estudi publicat recentment a Harvard Business Review tracta la confluència de la Intel·ligència articial amb el desenvolupament del Management a les empreses. Per al mateix han realitzat un treball de camp que ha inclòs entrevistes a 1770 responsables de 14 països, així com a 37 executius responsables de la transformació digital en les seves organitzacions. A partir de la informació recollida, l'estudi determina maig bones pràctiques a dominar per part dels responsables, que són les següents:

1 - Deixar l'administració a la Intel·ligència Artificial
2 - Centrar-se en la presa de decisions
3 - Tractar a la Intel·ligència Artificial com "col·legues"
4 - Treballar com un dissenyador
5 - Desenvolupar habilitats socials i de xarxes

A partir d'aquestes pràctiques, l'estudi remarca la importància d'experimentar amb la Intel·ligència Artificial en l'estudi d'escenaris futurs, en l'adopció de nous indicadors, i en el desenvolupament de les ESTRATÈGIES DE reclutament i formació en tècniques de creativitat, col·laboració, empatia i presa de decisions.

Finalment, conclou en la importància de desenvolupar per part dels líders una força conjunta que uneixi experiència, creativitat i intel·ligència social, per tal de complementar-les per a la presa de decisions conjunta.

Accedeix a l'article original (en anglès) fent clic aquí.