×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Els autònoms crearan en 2018 de 70.000 a 75.000 llocs de treball

Segons dades difoses per la ederación Nacional de Asociaciones de Trabajadores Autónomos (ATA), recollits en el seu Baròmetre de perspectives, els treballadors autònoms poden crear aquest 2018 de 70.000 a 75.000 llocs de treball.

El president d'ATA, Lorenzo Amor, ha manifestat que "la recuperació ha arribat ja al col·lectiu i que la seva situació econòmica està estabilitzada". De fet, el 79,4% dels autònoms espera que el seu negoci no empitjori el 2018, amb un 30% que muetsran optimistes i que necessitaran contractar nous treballadors al llarg de l'any.

De l'estudi realitzat per ATA es desprèn satisfacció per algunes de les noves mesures de la Llei de reformes urgents del Treball Autònom. Pagar des del dia efectiu de l'alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) o les mesures de conciliació són un exemple.

D'altra banda, aspctos com la morositat s'emmarquen dins dels aspectes negatius del sector entre les persones que han participat en l'estudi.