×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La ministra Báñez crearà un grup per tractar l'ocupació del futur

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, ha anunciat que crearà un grup de treball d'experts per reflexionar i elaborar propostes sobre l'ocupació del futur. Báñez ha fet aquestes declaracions durente la presentació de l'informe sobre les conclusions de la Conferència Nacional Tripartita sobre el futur del treball.

Un dels objectius d'aquest grup serà la publicació d'un llibre blanc que plantejarà mesures per garantir una transició inclusiva, donats els nous reptes del mercat laboral. La protecció social i el treball de qualitat són dos aspectes claus a tenir en compte en aquestes mesures.

El Govern ha proposat als interlocutors socials la creació d'un grup de treball compost per experts de reconegut prestigi en l'àmbit laboral, econòmic, sociològic i tecnològic i empresarial, la composició es coneixerà les properes setmanes.

Báñez també va manifestar que "ajudarà a superar la visió del que és merament conjuntural per situar-nos en una perspectiva a llarg termini i de visió estratègica, perquè Espanya competeixi en talent: atraient i retenint." També va comentar que Espanya Espanya lidera des de fa 49 mesos la reducció d'aturats a la zona euro.