×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

El coworking augmenta la felicitat i la productivitat

Harvard Bussiness Review recull un article dedicat a investigacions realitzades sobre els avantatges del coworking, en contraposició a les impressions sobre el treball remot.

Per exemple, Vivek Murthy, director general de Salut Pública dels Estats Units, comenta la "epidèmia de solitud" resultant del cada vegada major nombre de treballadors en remot i de l'economia gig. Aquesta solitud transcendeix a problemes de salut relacionats "associat amb una reducció en l'esperança de vida semblant a la causada per fumar 15 cigarrets al dia i fins i tot més gran que l'associada amb l'obesitat".

L'article recull resultats de les impressions dels participants en l'estudi de camp, en el qual el 87% dels enquestats va afirmar que es reuneix amb altres membres per raons socials, i el 54% va dir que es relaciona amb altres col·legues després de la feina i / o els caps de setmana. D'altra banda, el 79% va assenyalar que el coworking ha augmentat les seves xarxes socials, el 83% va apuntar que se senten menys sols des que es van unir a un espai de coworking, i finalment al 89% va informar que estava més feliç des que es unir a un espai de coworking.

De fet, els llaços socials que fomenta el coworking van ser valorats com a molt valuosos pels seus usuaris. Quan se'ls va demanar que s'enumeraren tres paraules que descriguin millor aquesta forma de treball, tres de les cinc paraules principals esmentades ( "comunitat", "diversió" i "social") estaven relacionades amb els aspectes socials.

L'estudi conclou afirmant que el coworking, en crear comunitat i reduir l'aïllament i la solitud, beneficia tant a les organitzacions com als treballadors gràcies als majors nivells de compromís laboral, productivitat i felicitat del treballador.

Accedeix a l'article original fent clic aquí.