×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Més d'un milió de joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, ha presentat a la reunió del Consell de Ministres, l'informe sobre el Sistema Nacional de Garantia Juvenil (SNGJ).

La dada més rellevant és la taxa d'ocupabilitat aconseguida, d'un 41% i 419.606 inscrits d'un total de més d'un milió de joves, exactament 1.010.261. Aquestes dades són acumulatius des de la posada en marxa del pla el 2014.

L'import total d'ajuda europea assignada al Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil a Espanya a 3.196,95 milions després de sumar 836 milions.

L'Informe recull també el reflex que el compliment d'objectius de gestió de la Garantia Juvenil ha tingut en la millora de l'evolució de l'ocupació juvenil a Espanya. El creixement de l'ocupació entre els joves espanyols es produeix a un ritme 5 vegades superior a la mitjana de l'Eurozona.

En relació a la taxa de taxa d'atur juvenil, ha baixat un 20,9% entre el primer trimestre del 2013 i el tercer trimestre de 2017. La contractació indefinida ha crescut en 2017 1 20,12%.

Les bases del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (SNGJ) es van assentar al 2014, després de la llei per la qual es van aprovar mesures urgents per al creixement, la competitivitat i l'eficiència.