×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Un 5.26 per cent d'increment als ajuts per a les persones amb dependència

El Consell de Ministres ha aprovat més de 1.300 milions d'euros en 2018 a les comunitats autònomes per millorar l'atenció a la dependència i reduir les llistes d'espera.

Aquesta aportació suposa un 5,26 per cent de l'aportació de l'Administració General de l'Estat a les ajudes que reben les persones amb dependència. El Govern estima que durant 2018 es beneficiaran d'aquestes unes 948.715 persones.

Segons declaracions de la ministra de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad, Dolors Montserrat, la voluntat del Govern és augmentar un 10% (un 5% a l'any fins al 2020) en els propers dos anys aquests ajuts "perquè ha arribat el moment de retornar els esforços realitzats per les famílies durant la crisi ".

Amb aquest increment en les ajudes, el Govern compleix amb allò acordat en la Comissió que va analitzar la situació del Sistema de Dependència i on es van establir les bases per enfortir la sostenibilitat del sistema i garantir l'atenció a la dependència d'avui i del futur.