×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

El 80 per cent de les startups no passen dels tres anys

El secretari secretari general de la Unió de Professionals i Treballadors Autònoms (UPTA), Eduardo Abad, ha declarat, en relació a les startupd, que "El 80% no supera els tres anys de vida. El nombre d'altes netes en 2017 és de només 14.000 enfront de les 65.000 previstes pel Govern. Posar de moda que si no aconsegueixes treball has emprendre i donar bonificacions sense analitzar els projectes que la reben és un error. la gent acaba en un carreró sense sortida perquè ajorna la obligacions pendents, deixa de pagar a proveïdors, ha demanat un crèdit. i qui és la primera que li va a perseguir i embargar? l'administració si li deuen diners ... i no perdona. i després dels projectes estan famílies, amics, pares i estalvis " .

Aquestes declaracions es relacionen amb la qual molts experts qualifiquen serà la següent bombolla, la de les startups. En aquest sentit, Mark Cuban, multimilionari emprenedor l'ha advertit a The Enterpreneur: "Aquesta bombolla és més perillosa que la de principis del 2000 per la proliferació d'inversors privats".

En aquest mateix sentit es posiciona un dels fundadors del Think Tank sintetia.com i de l'institut CIES, autor de 'La burbuja emprendedora' (ediciones Urano), Javier García Álvarez, que va manifestar que "Qui més llença la tovallola són persones que van emprendre per necessitat. perquè no sabien què fer, perquè van acabar a l'atur ".

A mode de resum de totes aquestes declaracions, a Europa, per cada 10.000 idees empresarials només 1.000 són avaluades per entitats especialitzades en inversió, d'aquestes només s'inverteixen en 100 i d'aquestes només tenen probabilitat d'èxit global unes dues.