×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Rècord en 2017 de contractació de persones amb discapacitat

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, ha anunciat que 2017 "ha marcat, un any més, un rècord històric de contractació de persones amb discapacitat". En concret l'augment ha estat d'un 14.6% respecte al 2016, tot encadenat cinc anys d'increment.

De fet, segons les dades presentades, la afiliació de persones amb discapacitat creix a un ritme d'un 10.66%, que suposa tres vegades més que la mitjana nacional actual.

Báñez ha manifestat que "l'ocupació de les persones amb discapacitat té una importància majúscula en la recuperació econòmica, no només per la necessitat que té Espanya d'aprofitar les seves aptituds i particulars destreses, sinó també perquè del seu exemple constant hem d'aprendre".

També ha dedicat la seva intervenció a la digitalització, l'anomenada Revolució Industrial 4.0 o la robotització, que canviarà les condicions laborals i que "han de ser un marc d'oportunitats per a tots", incloses els treballadors amb algun tipus de discapacitat. "Per cada 2 llocs de treball que desapareguin en l'economia real es crearan 5 a la economia digital i per a això la gran eina es diu formació", ha afegit la ministra.