×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Disponible l'autodiagnòstic del VIH a farmàcies i sense recepta

Ja està disponible sense recepta en farmàcies la prova per per a l'autodiagnòstic del VIH, després de la aprobción al Congrés de Ministres del Reial Decret que modifica la legislació d'aquest tipus de productes sanitaris.

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat posa un servei d'informació i prevenció del VIH i de la sida. Aquesta línia, gestionada per Creu Roja Espanyola amb el telèfon 900 111 000, ofereix un servei gratuït i confidencial.

El Ministeri també ha editat la "Guia d'actuació farmacèutica en la dispensació de productes sanitaris per a autodiagnòstic del VIH", per proporcionar als farmacèutics els coneixements necessaris per respondre a les preguntes dels usuaris, amb la col·laboració del Consell General de Col·legis Oficials de farmacèutics.

Accediu a la guia fent clic aquí..