×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La ministra Báñez fa una crida pel diàleg per reduir la bretxa salarial

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, ha manifestat que "el diàleg social és un instrument imprescindible per avançar en la política social, i per millorar la productivitat i competitivitat de l'economia. A més, al diàleg social li devem en gran part aquests 40 anys d'història democràtica. ha estat una eina clau amb la qual escriure pacte a pacte una legislació que s'ha anat adaptant a la nostra realitat econòmica i social ".

També ha apel·lat a seguir treballant en les taules de diàleg social, anunciant l'anàlisi en les mateixes de l'establiment de mesures de reforç de la transparència retributiva per seguir reduint la bretxa salarial de gènere.

Báñez ha recordat que que els Pactes de la Moncloa, el Pacte de Toledo, i els Acords Nacionals per a la Negociació Col·lectiva han estat Fruit de la concertació i el diàleg social.