×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Desenvolupades les normes legals de cotització a la Seguretat Social per a 2018

El passat 29 de gener es va publicar al BOE l'Ordre ESS / 55/2018, de 26 de gener, per la qual es desenvolupen les normes legals de cotització a la Seguretat Social, atur, protecció per cessament d'activitat, Fons de Garantia Salarial i formació professional per a l'exercici 2018.

Tal com indica la disposició, també s'incrementen per a l'any 2018 els tipus de cotització per contingències comunes a càrrec de l'ocupador i l'empleat aplicables en el sistema especial per a empleats de la llar, així com el tipus de cotització a càrrec de l'empresari corresponent als treballadors inclosos en els grups de cotització 2 a 11 del Sistema Especial per a treballadors per compte d'altri agraris, d'acord amb l'increment gradual dels mateixos preveuen les disposicions transitòries setzena i divuitena del text refós de la Llei General de la Seguretat Social.

Accediu a la disposició original publicada al BOE fent clic aquí.