×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

63.747 persones aturades més registrades al gener

El Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social ha publicat les dades sobre els aturats registrats a les oficines dels Serveis Públics d'Ocupació.

El mes de gener va acabar amb 63.747 persones més que el mes anterior. Tot i tenir en compte aquest augment, en els últims vuit anys l'increment mitjà de gener va ser de 108.866 persones. L'atur només va disminuir en Illes Balears i Canàries, pujant a la resta de CCAA.

En termes interanuals, l'atur ha caigut en un 7.45%, en 24.161 persones. Pel que fa a la contractació es refereix, la indefinida va créixer en un un 15,2%, més del doble de l'increment de la temporal, 6,3%.

Durant la presentació d'aquestes dades, el secretari d'Estat d'Ocupació, Juan Pablo Riesgo, ha recordat que, segons les dades de l'Enquesta de Població Activa del quart trimestre del 2017, el 73,3% dels treballadors assalariats té un contracte indefinit , enfront del 69% que es registrava en el quart trimestre de 2007.