×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Més freelance que contractats per 2027 als Estats Units

L'associació Freelancing in America va manifestar recentment que l'any 2027 hi haurà més treballadors freelance que contractats. Aquesta tendència sorgeix arran de l'arribada de la crisi econòmica, que va derivar en un canvi en les relacions i condicions laborals.

De fet, a Espanya el 18% són freelance, segons dades del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. Encara que segons un estudi realitzat pel Centre Reina Sofia sobre Adolescència i Joventut, gairebé el 74 per cent dels joves enquestats preferia l'ocupació per compte aliè, enfront de la possibilitat d'emprendre i tenir el seu propi negoci.

Carlos Martínez, president de IMF Business School, manifesta en aquest sentit que "la crisi econòmica, juntament amb la transformació digital, ha dibuixat un nou panorama laboral en què ser freelancer s'està convertint en una opció cada dia més atractiva. Molts estudiants dels que accedeixen als nostres màsters afirmen que estan treballant per projecte per a diverses empreses alhora i segueixen formant-se en diferents àrees ja sigui perquè els atrau o per especialitzar-se ".

Des IMF Business School també destaquen els avantatges del treball freelance, tant com per al propi treballador com per a l'empresa. Aspectes com la mobilitat, o la fluïdesa i rapidesa a l'hora d'assumir competències externes, són dos exemples.