×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Pla per a la millora d'aliments i begudes 2017-2020

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat ha presentat el Pla de Col·laboració per a la millora de la composició dels aliments i begudes i altres mesures 2017-2020. Aquest pla, coordinat a través de l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN), promou la millora de la composició d'aliments i begudes, en línia amb la resta d'agències a nivell de la Unió Europea.

Centrat en aliments i begudes de consum habitual per part de joves, adreça els seus esforços en la reducció de sucres afegits, sal i greixos saturats.

La voluntat d'aquest pla reflecteix la resposta a la crida del Ministeri de Sanitat a través de l'AECOSAN perquè diversos sectors treballin sinèrgicament contribuint decisivament al fet que els ciutadans, i fonamentalment els nens i joves, puguin aconseguir una alimentació amb un major equilibri i qualitat nutricional, en aconseguir una menor ingesta d'aquests nutrients, que beneficiarà a la seva salut i ajudarà a prevenir l'obesitat i altres malalties relacionades, la diabetis, malalties cardiovasculars, etc.