×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Recuperat un 94 per cent de l'ocupació destruïda en el sector de l'automòbil

El sector de l'automòbil a Espanya ha recuperat un 94% de l'ocupació destruïda durant la crisi, segú declaracions de la ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez. També ha destacat que és un dels motors de la creació d'ocupació, havent mantingut durant 51 mesos un ritme de creixement del 3.7%.

Báñez també ha manifestat que Espanya és el segon major fabricant de vehicles a Europa, dóna feina a uns 2 milions de persones, representa el 16% de les exportacions, i la seva contribució al PIB s'acosta al 10%.

L'àmplia xarxa de concessionaris automobilístics, així com que és un sector que aposta pel talent per crear ocupació de qualitat, són algunes de les claus de esats xifres esmentades per la ministra, i que contribueixen als 611.000 llocs de treball creats en 2017.