×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

No deixar d'aprendre mai: 4 hàbits recomanables

Mike Kehoe, consultor i analista de Recursos Humans, ha publicat a la revista Harvard Business Review un article en el qual recomana una sèrie d'hàbits relacionats amb l'aprenentatge continu.

Aquests consells es basen en la pròpia experiència de l'autor, després de constatar que el compromís inicial amb l'aprenentatge on line acaba tendeixo una taxa d'abandonament entre el 40 i el 80 per cent.

Per això, el següents hàbits poden marcar una gran diferència. Són els següents:

- Enfocar-se en habilitats emergents
Per aconseguir destacar, s'ha de prestar especial atenció a aprendre les habilitats emergents. Aquestes, relacionades amb els requisits que s'exigeixen per aconseguir una feina, estan evolucionant ràpidament.

- Cercar una parella ideal
L'aprenentatge on line té el inconvenient que sol generar una experiència en solitari. Sense almenys alguna interacció en temps real, ja sigui en persona o en línia, molts estudiants perden la motivació. Per això és recomanable poder trobar un company amb el realitzar i avançar junts, sempre que sigui possible.

- Posar en pràctica el que s'ha après
Investigacions mostren que posar en pràctica el que s'ha après és crucial, perquè "millora la memòria, en servir com una estratègia de codificació elaborada".

- Establir un objectiu concret
Els estudiants on line han de tenir un objectiu clar per mantenir el focus. Un retorn de la inversió (en termes de temps i diners gastats) és difícil de mesurar a curt termini. Generalment, aquells que perseveren tenen la seva mirada posada en un premi més gran: un nou treball, un ascens o la possibilitat de dirigir un projecte.

L'autor finalitza destacant que l'aprenentatge és un procés que dura tota la cursa. Per això recomana que després d'aconseguir un gran objectiu, és important fixar la seva vista en el següent.

Entreu a l'article original fent clic aquí.