×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Avenços en el disseny de la Targeta Social Universal

El Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social ha informat sobre la reunió mantinguda entre diversos ministeris i la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, per tal d'analitzar els avenços en el disseny de la Targeta Social Universal.

La Targeta Social Universal, que és un mandat de la Conferència de Presidents de gener de 2017, inclourà totes les prestacions de contingut econòmic gestionades per òrgans i organismes de l'Administració General de l'Estat, comunitats autònomes i entitats locals.

Aquesta targeta oferirà a les administracions públiques encarregades de dissenyar les polítiques socials un mapa de prestacions i una eina d'anàlisi estadística que els permetrà detectar amb precisió les situacions que requereixen actuacions públiques millorant la coordinació entre les polítiques d'ocupació i les polítiques socials.

La Targeta Social Universal permetrà així mateix ampliar els mecanismes de participació, a través d'un sistema obert que permeti sumar programes també del tercer sector i entitats públiques i privades a través de la responsabilitat social corporativa.