×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Pugen en un 19 per cent les persones que treballen a les noves tecnologies

En els últims 4 anys el sector de les noves tecnologies acumula una pujada del 19,33% de persones treballant.

Aquestes dades les ha fet públiques la ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, que ha assegurat que "mai abans hi ha hagut tantes persones treballant en el sector TIC, més de 460.000".

Cal recordar que el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social ha impulsat un Pla de Formació en TIC dotat amb més de 60 milions d'euros, amb l'objectiu que les persones aconsegueixin llocs de treball estables, més productius i millor remunerats.

Báñez ha manifestat que Espanya "ha d'estar al capdavant" perquè el canvi tecnològic ha determinat el progrés de les societats, i ha derivat en un augment no només de la competència sinó també de la productivitat, els salaris i la renda per càpita. I també perquè ha estat "motor de benestar".