×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Constituït el Consell Assessor de Sanitat

Recentment va tenir lloc la constitució del Consell Assessor de Sanitat, per part del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Presidit per Valentín Fuster, està format per 42 experts de l'àmbit sanitari, i té com a funció principal col·laborar amb el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat informant i assessorant per al desenvolupament del Sistema Nacional de Salut.

Algunes de les seves principals línies d'actuació són les noves estratègies de càncer i de cor, les utilitats i oportunitats que ofereix el Big Data, així com l'adaptació del Sistema Nacional de Salut als nous rols a nivell d'atenció al pacient, així com a els nous reptes demogràfics.

La ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Dolors Montserrat, que ha presidit la constitució d'aquest nou Consell, ha destacat la importància de la seva posada en marxa, demanant-li que a més de treballar en el dia a dia, treballen per establir les bases del sistema Nacional de Salut de les properes dècades.

Accediu al comunicat oficial fent clic aquí.