×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Propostes del Govern per facilitar la inserció laboral dels joves

El Govern ha proposat a la Mesa del Diàleg Social noves mesures per facilitar la inserció laboral dels més joves, segons ha informat la ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez. Aquestes propostes estan relacionades amb la millora de la regulació del contracte per a la formació i l'aprenentatge.

Part de les millores se centren en ampliar la formació associada a aquests contractes a les necessitats que es puguin detectar en els diferents sectors i empreses a través del procés de negociació col·lectiva. D'aquesta manera s'obtindrà una formació específica identificada, d'acord a les necessitats de cada àmbit o sector.

Báñez ha manifestat al respecte que el contracte de formació ha permès crear més de 600.000 llocs de treball entre els joves menors de 30 anys, tenint la seva importància en la recuperació.

La ministra també ha declarat que "hem aconseguit encadenar 48 mesos d'increments de contractació indefinida", així com que, en relació a la formació "Més del 86% dels nous afiliats es concentren a les tipologies d'ocupació que requereixen qualificació".