×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

El Govern treballa en una llei de protecció integral contra la violència infantil

Dolors Montserrat, ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, ha manifestat que "Acabar amb la violència contra la infància és una prioritat i un compromís d'aquest Govern", durant la seva compareixença a la Comissió sobre els Dret de la Família, la Infància i adolescència al Senat.

En aquest sentit, Montserrat ha informat que el Govern està treballant per aprovar en aquesta legislatura la 'llei de protecció integral contra la violència infantil'. De fet, ja estan en marxa els treballs de l'avantprojecte. La ministra ha recalcat que amb aquesta mesura el Ministeri pretén buscar l'instrument que reforci els mecanismes, que millori la coordinació de tots els organismes, augmentant la conscienciació social enfront de la violència contra la infància.

Durant la sessió de la Comissió també s'han tractat altres temes, com el nou reglament en matèria d'adopció internacional, i el desenvolupament de la llei de menors sense alcohol, basada en els objectius de sensibilització, prevenció, i control del consum d'alcohol en menors que han de desenvolupar-se en mesures adreçades a les famílies.