×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Retenir el talent dels empleats personalitzant la seva formació

Un article publicat a Talent Street posa de manifest que la transformació digital implicarà també una revolució i adaptació per part dels professionals, pel que a la capacitació es refereix.

Previsions com les realitzades per Dell Technologies, que manifesta que el 85% dels llocs de treball que hi haurà el 2030 no existeixen en l'actualitat, són un exemple de la necessitat formativa davant d'aquests canvis.

En aquest sentit, es recullen les impressions de Jordi Gutiérrez, director general de UOC Corporate, que indica que una de les claus de l'èxit de l'adequació de la formació, així com per aconseguir una major retenció del talent a les organitzacions, passa per la personalització.

En aquest sentit, Gutiérrez indica que l'anàlisi de dades (o learning analytics) permet avaluar com aprèn cada professional i per tant "personalitzar tant els continguts com la metodologia que li poden anar millor".

D'aquesta manera s'aconseguirà que la formació sigui una experiència positiva que motivarà l'empleat a seguir aprenent i adaptar-se al canvi continu. Fomentar aprenentatges informals i més col·laboratius són alguns dels aspectes a tenir en compte en aquests processos formatius.

Entreu a l'article original fent clic aquí.