×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Aclariments sobre el Certificat Provisional Substitutori

El Certificat Provisional Substitutori (CPS), tal com indica el seu nom, és un substitut de la Targeta Sanitària Europea, durant una estada temporal en el territori de l'Espai Econòmic Europeu o Suïssa. El CPS credita el dret a rebre les prestacions sanitàries que siguin necessàries, des d'un punt de vista mèdic.

Cal tenir en compte la naturalesa de les prestacions i la durada de l'estada prevista, d'acord amb la legislació del país d'estada.

D'altra banda, el CPS no és vàlid si es trasllada la residència al territori d'un altre Estat membre, així com si la finalitat del desplaçament és l'assistència sanitària al país de destinació.

Poden sol·licitar el CPS Els titulars del dret i beneficiaris al seu càrrec que compleixin els requisits exigits per la legislació espanyola i els reglaments comunitaris de Seguretat Social.

Es pot sol·licitar tant presencial com en la seu electrònica de la Seguretat Social.

Per a més informació sobre assistència a l'estranger a treballadors del col·lectiu protegit per part de la Mútua, consulta la secció Assistència a l'Estranger fent clic aquí.