×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La ministra Montserrat destaca a l'ONU el lideratge d'Espanya contra la violència de gènere

Dolors Montserrat, ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, ha participat en la 62a Sessió de la Comissió sobre la Condició Jurídica i Social de la Dona a les Nacions Unides.

Durant la seva intervenció, que ha tingut lloc a la a la seu de les Nacions Unides a Nova York, Montserrat ha destacat que "la societat espanyola és pionera en la lluita per la igualtat d'oportunitats de dones i homes, així com contra la violència de gènere ".

També ha destacat que Espanya va ser pionera en aprovar una de les primeres lleis integrals del món per lluitar contra la Violència de Gènere, com també va ser dels primers països a aprovar una Estratègia Nacional per a millorar la resposta institucional, la protecció a les víctimes i la sensibilització de tota la societat.

Montserrat ha indicat que aquest últim any, Espanya ha aconseguit una gran fita, en aconseguir aprovar per unanimitat de totes les forces polítiques, un Pacte d'Estat per lluitar contra la Violència de Gènere. Un Pacte d'Estat que servirà per implicar a tota la societat espanyola en la lluita contra la pitjor desigualtat que pateixen les dones. "Quan hi ha maltractament en una parella no són només coses de parella, és un problema de tota la societat".