×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Inclosos nous tràmits del FOGASA en el registre electrònic

Recentment el Boletín Oficial del Estado (BOE), va publicar la resolució del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social de 6 de març de 2018, del Fons de Garantia Salarial, per la qual s'inclouen nous procediments, susceptibles de tramitació mitjançant registre electrònic a l'annex I de l'Ordre TIN / 2942/2008, de 7 d'octubre.

Entre d'altres, s'aproven nous tràmits que podran realitzar-se en el registre electrònic del Fons de Garantia Salarial, incorporat a la seva seu https://sede.fogasa.empleo.gob.es/. En concret, els tràmits que permetin als interessats l'esmena i millora de sol·licituds d'iniciació, la presentació d'al·legacions i altres tràmits relacionats amb notificacions de l'organisme.

Accediu a la resolució publicada al BOE fent clic aquí.