×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Espanya lidera la creació d'ocupació neta a Europa

Fátima Báñez, ministra d'Ocupació i Seguretat Social, ha manifestat durant la seva intervenció en el Consell de Ministres Europeu d'Ocupació que Espanya lidera la creació d'ocupació neta a Europa. Segons les dades d'Eurostat del tercer trimestre de 2017, que mostren un creixement anual del 2,7%, gairebé el doble de l'1,5% registrat a la zona euro.

En la trobada, que ha tingut lloc a Brussel·les, Báñez també ha tractat la bretxa salarial i igualtat de les dones, la implementació de la Garantia Juvenil, el semestre europeu 2018 i el futur de l'Europa Social post 2020.

La ministra ha destacat que Espanya és el país de l'Eurozona en el que més ha caigut la bretxa salarial des 2012. Báñez ha precisat, al seu torn, que avui hi ha més dones treballant que mai al nostre país, 8.499.533 afiliades a la seguretat Social.

En aquest sentit, l'objectiu del Govern és continuar treballant en el marc del diàleg social amb noves mesures a favor de la corresponsabilitat i la conciliació amb l'elaboració d'un Pacte Nacional per a la Conciliació i la Racionalització d'Horaris, amb els quals impulsar mecanismes de flexibilització de la jornada laboral o de l'organització del treball i la formació vinculada a aquest.